Apocalipsa in patru acte - 30.08.2017
30.08.2017
Ora: 
21:00
Categorie: 
Teatru
Locatie: 
Teatrul de Vara Jupiter
Price: 
30.00 RON

“Apocalipsa în patru acte”, este o comedie cinică ce vă va satisface cu siguranţă pofta de a satiriza mult prea mediatizatul sfârsit al lumii, care de câteva secole bune se tot lasă aşteptat.

Spectacolul se bucură de o distribuţie care garantează o interpretare vioaie şi amuzantă: Livia Taloi, Lavinia Stoica, Veronica Bâtcă, Constantin Zamfirescu, Alin Brancu, Jean Lemne şi Cristi Simion. Pe o parte îi cunoaşteţi de peste zece ani de pe micile ecrane, ei fiind interpreţii personajelor notorii din serialul “Trasnitii”, câştigător al titlului de “cel mai longeviv sitcom din lume”, acordat de Guinness World Records în toamna anului 2015. Regia este semnată de Melia Cerchez, textul de Melia Cerchez şi Livia Taloi.

Autorii vă propun patru tablouri pline de haz, patru variante de abordare a unui eveniment unic: catastrofa care va nimici Terra. Un act ne va arăta cum se reaşează valorile morale în plină criză. Pentru aceasta vom merge într-o familie de etnie rromă, macinată de dileme existenţiale. Alt act ne va descrie transformarea vieţii de cuplu şi secrete bine păstrate vor ieşi, cu această ocazie, la lumină. Poate, oare, sfârşitul iminent să aducă împlinirea iubirii adulterine de vis? Altul ne va înfaţişa o spovedanie inedită. Întilnirea viziunilor religioase diferite poate fi amuzantă când are loc în ceasul din urmă. Ultimul act ne va pune în faţă dilema fundamentală: “oare e bine sau rău sa vină sfârşitul?”, asta pentru că vom fi martorii pregătirii unei nunţi foarte asemănătoare cu... apocalipsa însăşi.

Pret bilet: 30 lei/adult; copiii cu varsta pana la 12 ani intra gratuit; (numarul de copii nu poate depasi numarul adultilor).