Situat la limita dintre statiunile Cap Aurora si Jupiter, hotelul California este asezat pe o peninsula cu aspect de promontoriu care inainteaza spectaculos in mare si beneficiaza de o arhitectura unica in peisajul litoralului romanesc. Confortul defineste de asemenea stilul California, prin camerele si apartamentele recent renovate si redecorate si serviciile personalizate si prietenoase oferite oaspetilor.

Hotel California din Cap Aurora pune la dispozitie pentru cazare 110 camere duble si 3 apartamente.

Dotari camere : TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat. Toate camerele au baie proprie cu dus.
Facilitati Hotel California : restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa la piscina cu muzica live, pizzerie – cuptor cu lemne, bar de zi, piscina exterioara, cocktail bar la piscina, sauna, jacuzzi, 2 sali de conferinte, baby – land, plaja privata, parcare.

Servicii masa : masa se serveste a – la – carte in regim de cont valoric. Suma alocata mesei poate fi utilizata in : Restaurant California, Restaurant Delta ( doar la cina ), piscina California.

SpectacAll Inclusive :
la sejur de 7 zile cu servicii de masa de minim 55 lei/zi/persoana, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole : un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii la Teatrul de Vara Jupiter – www.teatruldevarajupiter.ro
Facilitati cazare si masa pentru copii 0 – 11,99 ani :
unul sau doi copii cu varsta sub 12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu doi adulti, inclusiv pat suplimentar;
in cazul in care parintii achizitioneaza servicii de masa pensiune completa, unul sau doi copii sub 12 ani beneficiaza de masa gratuita. Consumatia adultilor se scade din contul valoric, iar pentru copii se comanda gratuit a – la – carte din meniul de copii.

Gratuitati, discount-uri si facilitati suplimentare :
- intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
- intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotel California;
- 50% discount pentru sezlonguri cu umbrela pe plaja Delta si pe plaja Jupiter pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului Cohotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul (la receptia hotelului). La fiecare din cele doua plaje turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
in fiecare seara muzica live intr-o ambianta romantica, pe terasa cu vedere la mare, pentru o atmosfera intima la restaurantul California.

Clubul copiilor – TOTUL GRATUIT pentru turistii Cohotels :

Casa cu Povesti – pe scena din cupola instalata in cardul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si persoanje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de balet cu invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membrii ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.

Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru – pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti vor sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand Grupului Cohotels va fi amenajata cu mini – piscine, tobogane, jucarii gomflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor, concursurilor si supravegherii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.

Parcul Copiilor (Baby Land) – in singurul parc de distractii pentru copii din Sudul litoralului, vor fi instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni.

Gradinita cu program de babysitting - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului. Deschis intre 09.00 – 12.00 si de la 16.00-21.00

Nu se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.
Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa ne sunati la 0241 731 304 sau sa ne trimiteti email la office@hotelcalifornia.ro.