Situat in statiunea Jupiter la numai 50 m de plaja, hotelul Delta se distinge prin calitatea si diversitatea serviciilor in cadrul unui complex hotelier in care regasiti confortul si relaxarea unui sejur ideal, fie ca sunteti in vacanta, fie la evenimente sau intalniri de afaceri.

Hotelul Delta pune la dispozitie 274 camere duble la etaj si 5 apartamente.

Dotari camere etaj : TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, frigobar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.

Facilitati hotel : restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa cu spectacole, pizzerie – cuptor cu lemne, restaurant italian cu muzica live, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby – land, plaja privata, parcare.

Servicii masa : masa se serveste a – la – carte in regim de cont valoric. Suma alocata mesei poate fi utilizata in : Restaurant Delta, Restaurant Cucina Italiana ( pe baza de rezervare la receptie ), Piano Bar, Restaurant California ( doar la cina ), piscina California.

SpectacAll Inclusive :
- la sejur de 7 zile cu servicii de masa de minim 55 lei/zi/persoana, turistii beneficiaza gratuit de 3 spectacole : un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii la Teatrul de Vara Jupiter – www.teatruldevarajupiter.ro

Facilitati copii 0 – 11,99 ani :
- unul sau doi copii cu varsta sub 12 ani beneficiaza de cazare gratuita in camera cu doi adulti, inclusiv pat suplimentar;
- in cazul in care parintii achizitioneaza servicii de masa pensiune completa, unul sau doi copii sub 12 ani beneficiaza de masa gratuita. Consumatia adultilor se scade din contul valoric, iar pentru copii se comanda gratuit a – la – carte din meniul de copii.

Gratuitati, discount-uri si facilitati suplimentare :
- intrare gratuita si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
- intrare gratuita la sauna si jacuzzi la Hotelul California;
- 50% discount pentru sezlonguri cu umbrela pe plaja Delta si pe plaja Jupiter pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului Cohotels, in conditiile rezervarii si achitarii acestora pentru intreg sejurul (la receptia hotelului). La fiecare din cele doua plaje turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvant spectacol seara de seara pe scena restaurantului Delta;
- in fiecare seara, intr-o ambianta romantica, canzonete italiene, chansonete de pe malurile Senei, pentru o atmosfera intima la restaurantul ” Cucina Italiana”.

Clubul copiilor – TOTUL GRATUIT pentru turistii Cohotels :

Casa cu Povesti – pe scena din Cupola instalata in cadrul Complexului Cohotels vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de eroi din basme si personaje din desene animate. Pe aceeasi scena vor fi prezentate si programe muzicale, reprezentatii de balet si numere de magie cu invitati speciali.

Centrul de Balet si Dans – ministagiile de initiere in dans, balet si expresie corporala vor fi completate de stagii la care vor fi invitati membri ai cluburilor de dans din intreaga tara, precum si de stagii de excelenta adresate profesionistilor.

Atelierul de Creatie – intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.

Scoala de Teatru - pentru toti copii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti vor sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.

Plaja Copiilor – o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels va fi amenajata cu mini – piscine, tobogane, jucarii comflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocuriloe, consursurilor si supraveghierii celor mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah, darts si aparate de fitness.

Parcul Copiilor (Baby Land) – in singurul parc de distractii pentru copii din Sudul litoralului, sunt instalate noile modele de tobogane, plase elastice, curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestirile cu pirati si indieni.

Gradinita cu program de babysitting - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului. Deschis intre 09:00 – 12:00 si 16.00-21.00

NU se accepta cazarea persoanelor cu animale de companie.
Pentru detalii sau rezervari, va rugam sa ne sunati la 0241 731 304 sau sa ne trimiteti email la office@hoteldelta.ro